Cookies
Selectie bevestigen
Alles toestaan

Alles weigeren

Badkamertrends 2020

juni 2020
Hoewel de renovatie van het huis af en toe wordt gedaan, is het de moeite waard om te weten wat er in de mode is en wat er net uit de mode is. Hoe zien de badkamertrends voor 2020 eruit? Er zijn verschillende richtingen.

Badkamertrends 2020: wit

De tweede sterke trend in 2020 is het bekende wit van de voorgaande jaren. Voor sommigen is het steriel en saai, voor anderen is het luxueus, waardoor er met vorm en eventuele accessoires gespeeld kan worden. Dit jaar zal de SanSwiss douchecabineserie de collectie met witte details bevatten. Wij bevelen het zowel voor badkamers in het wit als als element van een kleurrijk interieur aan.

Badkamertrends 2020: zwart

Minimalistisch of vol met glamour? Badkamers in het zwart zijn vele mogelijkheden, je hoeft maar één ding te onthouden: zwarte kleur reduceert de ruimte optisch. Als het oppervlak u niet toestaat om voor zwarte muren te kiezen, raden wij u zwarte accessoires aan, met name de SanSwiss Black-Line douchecabine collectie.

Badkamertrends 2020: de natuur

De laatste sterke trend van dit jaar verwijst naar de trend van hygge-stijl badkamers en Japanse stijl badkamers, maar breidt deze uit. Het belangrijkste is het gebruik van natuurlijke materialen zoals steen en hout, maar ook de aanwezigheid van planten. Hierdoor is het alleen geschikt voor ruimtes waar daglicht en voldoende luchtcirculatie aanwezig is.
Bekijk alle blogberichten