Cookies
Selectie bevestigen
Alles toestaan

Alles weigeren

Referentie

Dankzij onze unieke knowhow, een continue ontwikkeling van nieuwe producten, een keuze uit hoogwaardige materialen en state-of-the-art productieprocessen, is SanSwiss een van de toonaangevende fabrikanten in Europa. SanSwiss biedt niet alleen producten voor woningbouw, maar ook voor investeringsfaciliteiten zoals hotels, pensions, spa's en gemeenschappen.
preloadingpreloading

Buddha-Bar Hotel

Tsjechische Republiek / Praag
Het wereldberoemde Buddha Bar Restaurant is opgericht in 1996 en vindt zijn oorsprong in de oneindige verbeelding van de oprichter Raymond Visan.

De creativiteit van deze getalenteerde globetrotter en zijn verlangen om de traditionele normen, die hij op vele reizen heeft ontwikkeld, te overstijgen, gaven hem de gave om invloeden uit vele culturen te absorberen, die vandaag de dag het DNA van de Buddha Bar weerspiegelen. Zijn concept: "Een reis binnen een reis". Zijn innovatieve visies hebben hem consequent gedreven in zijn ambities en hebben hem geïnspireerd om grensverleggende projecten te creëren om te voldoen aan de verwachtingen van een steeds veeleisender wordende internationale klantenkring.

Buddha-Bar Hotel
preloadingpreloading

IBIS StyleS HOTEL

Roemenië / Arad
Het moderne en comfortabele gebouw werd op 1 juli 2016 aan de ibis-hotelfamilie toegevoegd. Sindsdien is het hotel officieel lid van de Orbis Hotel Group en de wereldberoemde Accor hotelketen.

Het hotel biedt zijn talrijke gasten een verblijf aan tegen een betaalbare prijs. Als ibis Styles Hotel kenmerkt het zich door een uniek design en een onderscheidend karakter.

IBIS StyleS HOTEL
preloading

Hotel Kraskov

Tsjechische Republiek / Třemošnice-Starý Dvůr
Het EA Hotel Kraskov**** ligt niet ver van het gelijknamige dorp in Železné hory (IJzergebergte), op 4 km van de stuwdam Seč (Setsch). De plaats in Čáslav (Chaslau) is zowel vanuit Praag als vanuit Brno goed bereikbaar. Het onlangs gerenoveerde hotel en zijn vakantiewoningen waren vroeger een populair recreatiegebied, vandaag de dag worden moderne hoteldiensten aangeboden aan een breed scala van klanten. Het hotel is ideaal voor gezinnen met kinderen en koppels, maar ook voor het houden van vergaderingen en teambuilding evenementen.

Hotel Kraskov
preloading

Kreuz Kappel

Zwitserland / Kappel
Deze bekende landelijke herberg ligt in het hart van Zwitserland, op slechts 30-40 minuten van de belangrijkste centra zoals Bazel, Zürich, Bern en Luzern. Van hieruit kunt u gemakkelijk ontdekken wat Zwitserland te bieden heeft.

In 2017 werd het hotel uitgebreid met 27 moderne kamers door uitbreiding van de oude schuur. Ingericht in een traditionele stijl met het comfort van vandaag de dag. De restaurants zijn 7 dagen per week geopend en bieden een breed scala aan stevige, traditionele tot waardige gerechten van hoge kwaliteit voor elke smaak.

Kreuz Kappel
preloading

Radisson Blu Hotel

Tsjechische Republiek / Praag
Het onlangs gerenoveerde Radisson Blu Hotel ligt op een toplocatie tussen de oude en de nieuwe stad van Praag, op slechts enkele minuten lopen van het stadscentrum. De historische bezienswaardigheden, populaire winkelbestemmingen en belangrijke vergaderlocaties liggen direct voor de deur. Het hotel is een perfecte bestemming voor zakenreizigers en toeristen. Het hotel is gevestigd in een goed bewaard gebleven Art Nouveau gebouw en combineert historische kenmerken met een modern interieur. De 350 kamers en suites van het hotel zijn prachtig ingericht en combineren een elegant en eigentijds design met een klassiek kleurenpalet van marineblauw en grijstinten met een rijkdom aan koper- en marmeraccenten.

Radisson Blu Hotel

Tree of Life

Tsjechische Republiek / Lázně Bělohrad
Tree of Life is een modern viersterren kuuroord in de stad Lázně Bělohrad. Gelegen te midden van de prachtige natuur, verwent het zijn gasten met ruime en comfortabele kamers, hoogwaardige gastronomie en eersteklas diensten op het gebied van wellness en medisch kuuroord.
Het hotel maakt gebruik van water uit eigen bronnen, haalt zijn eigen medicinale turf uit de afzetting in de buurt van het kuuroord en bevindt zich in een gebied met minimale lucht- en milieuvervuiling. Het is een ideale plek voor de regeneratie van lichaam en geest.

Tree of Life

Villa Regenhart

Tsjechische Republiek / Jeseník
Als een van de mooiste villa's in de stad Jeseník combineert Villa Regenhart een historische sfeer met moderne wellnessruimtes. Het hotel werd in 2016 met grote gevoeligheid gerenoveerd en zo kon de neobarokke villa zijn oude glorie terugwinnen. Elementen van neo-barok, neo-renaissance en art nouveau zijn bewaard gebleven, aangevuld met hedendaags meubilair op de gemeenschappelijke ruimtes van het huis.

Gasten genieten van maximaal comfort en aandacht in het hotel. Het hotelrestaurant biedt een luxe keuken en een goede service met traditionele Tsjechische en internationale gerechten.

Villa Regenhart