Cookies
Selectie bevestigen
Alles toestaan

Alles weigeren

Speciale oplossingen

Rekening houdend met de diversiteit van de behoeften op het gebied van de inrichting van moderne badkamers, ontwikkelen wij ons aanbod op het gebied van speciale oplossingen voortdurend verder. Als een van de toonaangevende fabrikanten van douchewanden zijn wij gespecialiseerd in op maat gemaakte glasuitsparingen en afgeschuinde uitsnijdingen die nauwkeurig kunnen worden aangepast aan schuine wanden.

De keuze van verschillende profielkleuren of glazen maakt het mogelijk om de douchewand volgens uw ideeën en wensen te produceren. Speciale oplossingen omvatten ook oplossingen die speciaal zijn ontworpen voor zeer kleine badkamers en die veel ruimte bieden voor een douche terwijl de beschikbare ruimte optimaal wordt benut.
Speciale oplossingen
Aangepast
Naar maat
Stand van de techniek
Wensbad Woontrend
Individueel
Specifiek
Speciaal geproduceerd

Selecteer Uw badkamer ruimte

#MINI_zone
#MINI_zone
#MAXI_zone
#MAXI_zone
#BEVELS&CUT-OUT_zone
#BEVELS&CUT-OUT_zone
#NICHE_zone
#NICHE_zone
#COMPLEX_zone
#COMPLEX_zone

selecteer uw kleur

#BLACK LINE
#WHITE LINE
#GOLD LINE
preloading

#MINI_zone

Ons aanbot:
Hoekoplossing met DRAAIVOUWDEUREN
Een kleine badkamer, waar we alle benodigde badkamerapparatuur moeten installeren, is vaak de belangrijkste reden om een planning te maken zonder een douchecabine in de hoek. Onze oplossing van een vouwdeur maakt echter het volgende mogelijk
optimaal gebruik van de ruimte, zowel tijdens het douchen als tijdens het dagelijks gebruik van de badkamer.

De deuren zijn naar binnen geklapt en nemen weinig ruimte in beslag. Als we de douche niet nodig hebben, krijgen we een open ruimte die normaal gesproken niet beschikbaar zou zijn met een standaard douchecabine. Door het unieke ontwerp van de scharnieren kan de deur volledig worden ingeklapt en is dus uiterst plaatsbesparend in een zeer kleine badkamer.

Hoekinstap met vouwdeur is beschikbaar voor geselecteerde modellen in serie: DIVERA, SOLINO.
Terug naar ruimte keuze
preloadingpreloading

#MAXI_zone

Ons aanbot:
Douchecabine IN U-OPSTELLING
In het hedendaagse interieurontwerp wordt de badkamer steeds belangrijker. De badkamers worden groter, verlicht door natuurlijk zonlicht dat direct door de ramen valt. Dit is niet alleen een plek waar we voor de dagelijkse hygiëne zorgen, maar steeds vaker ook onze privé, huiselijke SPA. Vooral in zulke grote badkamers kunnen comfortabele, brede douchewanden met een extra zijpaneel het centrale, buitengewone element van de badkameruitrusting zijn.

Een douchecabine in een U-OPSTELLING is een ideale oplossing voor badkamers met een grotere ruimte waarin we de vrijheid hebben om de douche op een niet-standaard manier overal te plaatsen, niet noodzakelijkerwijs in een van de hoeken van de kamer. De U-bekleding wordt vooral gekenmerkt door een groter aantal glazen elementen, de cabine bestaat uit twee zijpanelen en één of twee deuren en extra stabiliserende elementen in het geval van frameloze cabines.

De douchecabine in U-ASSEMBLY is beschikbaar voor geselecteerde modellen in serie: CADURA, DIVERA, PUR.
Terug naar ruimte keuze
preloadingpreloading

#BEVELS&CUT-OUT_zone

Ons aanbot:
Deur met een ingekort zijpaneel en een afschuining of uitsnijding
Op een zolder of in kamers met schuine wanden is het vaak erg moeilijk om de badkamer in te richten met een standaard douchecabine. Met de mogelijkheid van uitsparingen in het glas of schuine sneden kan het glas van het zijpaneel echter worden aangepast aan elke gewenste hellingshoek.

Ook noodzakelijke uitsparingen bij de deur of aanpassingen aan het zijpaneel of de schuine wanden kunnen worden uitgevoerd. Alle bestellingen van douchewanden met individuele uitsparingen of afschuining worden door onze constructeurs individueel op haalbaarheid gecontroleerd en constructief uitgevoerd om voor elk afzonderlijk geval de best mogelijke oplossing te vinden.

Voor geselecteerde modellen is een deur met een ingekorte zijwand en een afschuining of uitsnijding beschikbaar: CADURA, DIVERA, PUR.
Terug naar ruimte keuze

#NICHE_zone

Ons aanbot:
Deur in nis met een draaiprofiel
Moeilijke badkamerdesign, de kromming van een muur of soms de wens om een bestaande badkamernis ergonomisch te gebruiken, zijn de perfecte mogelijkheden om een SanSwiss deur met een draaiprofiel te gebruiken, waardoor de deur onder elke hoek aan de nis kan worden gemonteerd. Deze oplossing maakt het mogelijk om een bestaande nis van ongewone grootte te gebruiken en een comfortabele douchezone te creëren.

Een deur in een nis met een draaiprofiel is beschikbaar voor geselecteerde modellen in serie: DIVERA, PUR, SOLINO. Voor alle series zijn standaard deuren in nis verkrijgbaar.
Terug naar ruimte keuze

#COMPLEX_zone

Ons aanbot:
Deur met een ingekort zijpaneel
Deze oplossing maakt het mogelijk om de zijwand van de douchewand in te korten tot een hoogte die overeenkomt met de hoogte van het bad en deze, afhankelijk van het model, direct op het bad te monteren of vrij te hangen naast het bad.

Het comfort van een snelle douche versus een lange ontspanning in het bad. Met SanSwiss oplossingen kunt u net als in een badsalon complexiteit bereiken, zelfs voor kleine badkamers. Dankzij het verkorte zijpaneel dat direct op of naast het bad wordt gemonteerd - afhankelijk van het model - kan de douchecabine in combinatie met het bad worden geïnstalleerd.

Voor geselecteerde seriemodellen is een deur met een verkorte zijwand verkrijgbaar: CADURA, DIVERA, PUR, SOLINO.
Terug naar ruimte keuze
preloadingpreloading

#BLACK LINE

Ons aanbot:
ZWARTE LIJN - Douchecabines met matzwarte profielen
BLACK LINE is de collectie SanSwiss douchewanden met profielen in matzwart. De BLACK LINE modellen zijn een perfecte combinatie van minimalistische esthetiek en uitgebreide functionaliteit. Zachtjes gebonden in lijnen, vormen en proporties, creëren ze harmonieuze composities die harmonieus passen in elke interieurstijl. BLACK LINE is al een klassieker in de huidige woontrend en biedt visuele extravagantie in het hedendaagse design. De collectie is gemaakt voor mensen die houden van klassieke elegantie, modern design en de hoogste normen. De zwarte afwerking is de essentie van een loft en een modieus ontwerp dat de badkamer ruimte, orde en eenvoud geeft.

BLACK LINE douchewanden zijn verkrijgbaar in de CADURA, DIVERA, EASY, SOLINO serie.
Terug naar ruimte keuze
preloading

#WHITE LINE

Ons aanbot:
Douchecabine met WIT profiel
WHITE LINE is de nieuwste collectie van matte witte douchewanden, een elegante combinatie van witte eenvoud in combinatie met minimalistisch design. Een aanbod voor ruimdenkende mensen die met passie iets nieuws en extravagants ontdekken. De WHITE LINE modellen worden gekenmerkt door een lichtheid die alleen een heldere, witte kleur uitstraalt. Een kleur die zich op subtiele en natuurlijke wijze aanpast aan de omringende ruimte en die u een rustige en toch expressieve vormgeving van de badkamer mogelijk maakt.

De matte witte afwerking van de douchecabines is momenteel een van de meest interessante stijlen die perfect past bij de huidige trend in badkamerdesign, interieurinrichting en -decoratie.

WHITE LINE omvat CADURA, EASY douchewanden.
Terug naar ruimte keuze

#GOLD LINE

Ons aanbot:
GOLD LINE - douchewanden met goudkleurige profielen
Goud is een symbool van luxe, elegantie en exclusiviteit, onmisbaar in de mode en het interieur.Goud straalt warmte uit, een trend die al enkele jaren wordt waargenomen in het badkamerdesign. GOLD LINE komt overeen met deze trend en biedt een exclusief design en comfort in de badkamer. Een douchewand in goudkleurige tinten in combinatie met moderne accesssoires maken een prachtige badkamer helemaal af .

De modellen van de GOLD LINE collectie zijn veelzijdig en aanpasbaar tegelijkertijd en kunnen eenvoudig worden geïntegreerd in verschillende interieurstijlen zowel in een moderne of vintage badkamer. GOLD LINE is een geslaagde combinatie van geraffineerd design, ergonomie, gebruikvriendelijk, hoge functionaliteit en visuele exclusiviteit.

GOLD LINE omvat SanSwiss douchewanden uit de CADURA serie.
Terug naar ruimte keuze