Cookies
Selectie bevestigen
Alles toestaan

Alles weigeren

Glamourbadkamer: nuttige ideeën

juni 2020
Hoewel het soms wordt geassocieerd met typisch vrouwelijke, boudoir-achtige interieurs, heeft glamourstijl vele gezichten. Vandaag de dag praten we over hoe je een glamourbadkamer kunt inrichten, zodat het een lust voor het oog wordt, maar ook comfortabel is.

Een glamour badkamer hoeft niet zwart-wit te zijn, hoewel het een veel voorkomende en populaire combinatie is. Net als in een elegante badkamer is het de moeite waard om één dominante kleur te vinden en de rest van het interieur eromheen te creëren. Als je kiest voor zwart-wit, laat je je misschien ook inspireren door een badkamer in New Yorkse stijl, maar kies dan voor krachtigere accessoires.

Douche en bad in de glamourbadkamer

Laten we beginnen met de belangrijkste dingen in elke badkamer. Zoals gewoonlijk raden wij u aan om een zo groot mogelijke douchecabine te kiezen die in de ruimte past - comfort is heel belangrijk. Neem de tijd om een douchecabine te kiezen - let niet alleen op de vorm of de manier waarop u deze opent, maar ook op de mogelijkheden tot personalisatie, bijvoorbeeld het bestellen van een gravure of een bedrukking, die uw badkamer uniek maken.

Het bad moet ook uniek zijn - misschien vrijstaand, op klauwvoet, of rond of ovaal, versierd met een mozaïek?

Meubilair in de glamourbadkamer

Binnenin is dit soort interieuraccessoires een must, naast functioneel meubilair. Misschien een opvallende fauteuil of een kleerhanger in retro-stijl? Vergeet niet dat zowel hout als stof goed moeten worden geïmpregneerd om bestand te zijn tegen vocht in de badkamer.

Glamurbaddetails

Hoewel de combinatie van goud en zilver niet langer als een fout in het interieur wordt beschouwd, moedigen wij u aan om slechts één van deze twee kleuren te kiezen. Dit zal ook de keuze van de accessoires vergemakkelijken. Minimalisme is hier niet aan te raden: wandlampen, plafonds, spiegels in opvallende kaders - ga ervoor. Ga ook bij de keuze van handdoeken voor sterke kleuren: wit, neutraal zal in zo'n badkamer niet op zijn plaats zijn.

Niet alles hoeft super serieus te zijn - één of twee grappige details voegen lichtheid toe aan het interieur en laten zien dat deze stijl gewoon leuk is voor u. Een gouden figuur van een mollige eenhoorn, een portret van een gekroonde kat ergens aan de muur, of misschien kunstbloemen in een kristallen vaas? Vergeet niet, de glamour badkamer wordt verondersteld je leuk te vinden en er voor je te zijn.
Bekijk alle blogberichten