Cookies
Selectie bevestigen
Alles toestaan

Alles weigeren
preloadingpreloadingpreloadingpreloadingpreloadingpreloading
L
R
AMALIA
TRANSPARANTIE & ELEGANTIE
KUDOS Shower Products Ltd
KUDOS Shower Products Ltd
A new SanSwiss Group company
Laat meer zien
CADURA schuifbadwand
CADURA schuifbadwand
Douchecomfort in kleine badkamers
Laat meer zien
Walk-in EASY “Zeil”
Walk-in EASY “Zeil”
Nieuwe afwerking
Laat meer zien
SanSwiss

SanSwiss - fabrikant van deuren, muren en douchebakken

SanSwiss is een fabrikant van douchecabines met een lange traditie. Al meer dan 40 jaar biedt het douchecabines en douchebakken in 18 Europese landen. Dit merk heeft in veel landen erkenning en prestige gekregen, wat zowel de reputatie als de hoge kwaliteit van zijn producten bevestigt.

Dankzij haar kennis, ervaring en moderne technologische faciliteiten biedt SanSwiss haar klanten ergonomische en indrukwekkende douchecabines. Het is ook een fabrikant van ultradunne en veelzijdige douchebakken, die perfect passen bij elk interieur. Naast badkamerapparatuur zijn er verschillende maten beschermende schermen beschikbaar, die nu in veel bedrijven nodig zijn

Productoverzicht

Douchedeuren en douchewanden       |      
Walk-In       |      
Badwanden
Laat meer zien
SOLINO
SOLINO
Serie details
ARELIA
ARELIA
Serie details
SOLINO M
SOLINO M
Serie details
Laat meer zien
Premium Kwaliteit
Beste materialen voor maximale ontspanning
De douchewanden van SanSwiss verenigen comfort, functionaliteit, design en betrouwbaarheid, waarbij tezelfdertijd strikte Europese normen worden nageleefd. De toepassing van rigide procedures en de uitvoering van regelmatige controles laten toe blijvend een optimale productkwaliteit te verzekeren.
SanSwiss
Effectieve bescherming tegen watervlekken
Het glas dat wordt gebruikt voor de productie van SanSwiss douchewanden is in de fabriek gecoat met AQUAPERLE-polymeercoating. Dankzij de speciale structuur kan water alleen in de vorm van afzonderlijke druppels langs het glas naar beneden stromen, waardoor de kans op vuilafzetting tot een minimum wordt beperkt. AQUAPERLE-coating vereenvoudigt de dagelijkse verzorging en het onderhoud van het product. Het laat toe de transparantie van het glas te behouden en er vele jaren van te genieten.
Stabilisering
Stabilisering
Het glasvlakke scharnier met liftsysteem voorkomt voortijdige slijtage afsluitstrips
Het glasvlakke scharnier met liftsysteem voorkomt voortijdige slijtage afsluitstrips
Deurgreep
Deurgreep
Schuifelement
Schuifelement

Douchecabines en inloopkasten van de fabrikant

Je kunt kiezen tussen frameloze, gedeeltelijk ingelijste en ingelijste douchecabines. Het bedrijf past de metingen aan en de klant kan niet alleen het type behuizing kiezen, maar ook het type glas en de kleur van het frame. Dit alles zodat de douche unit overeenkomt met het ontwerp van de rest van de badkamer apparatuur en kleuren.

Voor klanten die op zoek zijn naar innovatieve oplossingen en iets wat het hoogste comfort zou garanderen, biedt deze fabrikant 'walk-in'-oplossingen. Ze zijn comfortabel en elegant en passen perfect bij een minimalistisch en modern interieur.

Douchebakken en badwachters

De aanbieding omvat ook producten voor degenen die houden van lange en ontspannende baden, en afgezien van een bad wil ook graag een douche in hun badkamer. SanSwiss is een fabrikant van badschermen die eenvoudig op elk bad kunnen worden geïnstalleerd.